Vill du åtgärda fukt i källargolv?

Är det så att du vill åtgärda fukt i källargolv? Att åtgärda fukten i källargolvet, det är enkelt om du väljer mekaniskt ventilerat golv från Nivell. Kanske du har drabbats av problem som dålig lukt, fukt eller mögel i din källare på grund av felaktigt placerad betong? Då går det enkelt att lösa med Nivells smarta system. Deras golv hjälper mot:

  • Dålig lukt, fukt och mögel
  • Snabb och långvarig återhämtning vid vattenskada eller markradon

Gör något åt dina fuktiga källargolv

Att det blir fukt i källaren är inte ovanligt. Det har oftast att göra med att det från början var en felaktig grundkonstruktion. Om du har fukt i ditt betonggolv så gäller det att ventilera bort det och inte bygga in det. Med Nivells funktionsgolv så kan du lösa problemet! Fukt är ett problem som bör lösas innan det går för långt och du behöver fuktsanera hela källaren!

Välj golv från Nivell

Nivell är det självklara valet när det gäller mekaniskt ventilerade golv. Deras patenterade och typgodkända lösning utnyttjar mekanisk undertrycksventilation för att skapa ett exakt kontrollerbart flöde. Resultatet är ett undertryck som främjar avdunstning och motverkar lukt och oönskade ämnen från att tränga upp i bostadsmiljön. Dessutom förhindrar detta golv att fukt sprider sig.

Om du står inför problem som dålig lukt, mögel eller fukt i källaren, har Nivells mekaniskt ventilerade golv en snabb och effektiv lösning. Besök deras hemsida för mer information eller ta kontakt med dem direkt för att lära dig mer om denna imponerande teknologi.