Behöver du bra akrylfog?

Är du ute efter bra akrylfog? Med en akrylfog kan du få till ett snyggare resultat när du målar eller snickrar. Du kan hitta akrylfogmassa hos Leif Arvidsson AB. Bland annat:

  • LAkryl Akrylfog VIT 0,31
  • Akrylfog Clear-WT Transparent 0,31
  • Akrylfog Grå 0,31 ACRYL- W

Akrylfog kallas även för latexfog, akustikfog eller målarfog. Ibland även för ventilationsfog. När det inte går ihop helt eller är sprickor, så kan det vara bra att använda dig av en bra fog.

Bra akrylfogmassa

Om du vill få tag på bra akrylfog så kan du som sagt hitta flera olika sorter hos Leif Arvidsson AB. Denna massa är av proffskvalitet. Fogmassan kan användas till bland annat att få bort så kallade krympsprickor. Dessa kan uppstå runt listverk och foder ibland. Fördelen med denna fog är att den då blir diffusionstät, petsäker och elastisk. Det går även bra att måla över den efteråt.

Så jobbar du med måleri eller snickeri så kan det vara värt att satsa på bra produkter. Hos Leif Arvidsson AB finns det inte bara fogmassor utan även en hel del andra bra produkter.

För hantverkare, både proffs och amatörer

Hos Leif Arvidsson AB finns det produkter för hantverkare. Både för dig som har det som yrke och för dig som bygger eller målar eller renoverar hemma. De har ett stort utbud av det mesta du kan tänka dig. De har allt från ventiler, tätningslister, beslag, fogband, slipar, verktyg och en massa mer. Så ska du bygga något, måla något, renovera eller så, då är det smart att kolla in vad du behöver inför det, då hos Leif Arvidsson AB.